Cupa Interetnică Bucovina 2017

La Suceava, a avut loc cea de-a 14-a ediție a Cupei Interetnice „Bucovina”. Activitățile au presupus un turneu de fotbal pentru băieți și kin-ball, badminton, tir cu arcul, tir sportiv şi activităţi de fitness-aerobic pentru fete.

În cea de-a doua parte a zilei, după premierea participanților, a avut loc un program cultural pregătit de minoritățile participante. Au fost aduse în scenă costume tradiționale, dansuri, cântece și poezii. Momentul artistic al minorității italiene a fost susținut de grupul „AMICI”.

Alături de minoritatea italiană, reprezentată de Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT., au participat reprezentanți ai ucrainienilor, rușilor-lipoveni, polonilor, romilor, precum și membri ai administraţiei şi tineri din Cernăuţi şi din Republica Moldova.

Cupa Interetnică „Bucovina” s-a desfăşurat cu sprijinul Federaţiei Române Sportul pentru Toţi, prin organizatorul local Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava, în parteneriat cu Fundaţia „Ana”, Asociaţia „Juventus”, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. Evenimentul a stat sub egida Move Week 2017, patronat de ISCA Danemarca. (Manuel Lupu)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s