Patru deputați au ținut o lecție deschisă la „Dante Alighieri”

Deputații Varujan Pambuccian (Uniunea Armenilor din România), Andi Grosaru (Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT.), Ovidiu Ganț (Forumul Democratic al Germanilor din România) și Silviu Vexler (Federația Comunităților Evreiești din România) au participat la o lecție deschisă în sala de festivități a Liceului Teoretic „Dante Alighieri”.
Peste 60 de elevi de la clase cu predare în limba maternă italiană și nu numai au fost parteneri într-o discuție ieșită din tipar, în care au aflat cum funcționează Parlamentul, despre diplomația parlamentară, despre rolul minorităților în relația dintre România și țările pe care acestea la reprezintă sau despre importanța studiului în limba maternă pentru menținerea identității.
„A fost o plăcere să îi primim pe domnii deputați, care au fost foarte joviali și au câștigat imediat atenția copiilor. Cred că această lecție deschisă i-a ajutat pe elevi să vadă cu alți ochi și să înțeleagă mai bine activitatea din Parlamentul României. I-am invitat să se gândească și să le transmită parlamentarilor propunerile lor pentru o Românie mai bună”, ne-a spus doamna Maria Dan, directorul de la „Dante Alighieri”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s