Diversitatea – o șansă în plus pentru viitor

Foto: probraila.ro

Concursul Naţional pentru elevi „DIVERSITATEA – O ŞANSĂ ÎN PLUS PENTRU VIITOR”, a fost o provocare adresată elevilor din toată țara care sunt rugaţi să formeze echipe de câte 5 elevi formate din fete şi băieţi iar cel puţin un membru al echipei să aparţină unei alte etnii decât cea majoritară. Concurenţii vor participa la o probă creativ-artistică care trebuie să reflecte viziunea elevilor despre diversitate care va fi prezentat pe plan local în cadrul unui mic spectacol și va fi filmat. Filmul va participa la o preselecție la care juriul va selecta participanții la faza națională a concursului. Filmul trebuie trimis electronic până la data de 2 mai 2017, Asociația „Divers” via e-mail office@divers.og.ro (prin Wetransfer de exemplu, sau share prin Dropbox, etc) sau prin poștă.

La faza națională de la Mioveni, județul Argeș, 26 – 28 mai 2017, echipele vor parcurge o probă teoretică cu întrebări tip grilă din domeniile educaţiei civice şi istoria, tradiţiile şi obiceiurile minorităţilor naţionale, respectiv proba creativ artistică prezentată și la faza locală.

Înscriere și informații suplimentare la 0722-318605, Koreck Maria, office@divers.org.ro.

Detalii despre concurs (regulament, fișă de înscriere), respectiv edițiile anterioare se găsesc și pe pagina web a asociației.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s