A fost lansat al treilea volum din ciclul „Îmi amintesc de o zi de școală”

img_2728
Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT., în parteneriat cu Institutul Italian de Cultură din București, a organizat lansarea cărții „Îmi amintesc de o zi de școală. Caietul 3. Poeți italieni între tradiție și inovație: de la Crepusculari la Quasimoto și Ungaretti”, scrisă de omul de cultură Antonio Rizzo. Printre oaspeți s-au numărat domnii Amet Aledin -secretar de stat de la Departamentul pentru Relații Interetnice, Alexandru Pugna -secretar de stat la Ministerul Culturii și deputat Andi Grosaru – reprezentantul minorității italiene în Parlamentul României.

Au avut intervenții foarte interesante despre cea de-a treia carte din ciclul „Îmi amintesc de o zi de școală”: Ioana Grosaru – președintelele Asociației Italienilor din România – RO.AS.IT., Ezio Peraro – directorul Institutului Italian de Cultură din București, Giancarlo Repetto – lector la Liceul „Dante Alighieri” și Otilia Borcia – Conferențiar universitar.

Programul artistic a fost susținut de studenți ai Universității Naționale de Muzică din București, clasa prof. univ. dr. Bianca Luigia Manoleanu: Geanina Enache, Cristian Mircea Ruja, Emanuela Sălăjan, Mihai Urzicană. Ei au fost acompaniați la pian de Raluca Ouatu.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s