Mesajul deputatului Andi Grosaru la început de mandat

andi-stireDoresc să vă urez un sincer La mulți ani și un 2017 plin de bucurii!

Am început cu dreptul mandatul de deputat, în urma votului de încredere al cetățenilor din 11 decembrie 2016. Chiar de la început, am fost învestit cu votul colegilor parlamentari, la propunerea grupului pentru minorități, de a face parte din comisia de validare a deputaților din actuala legislatură. Ședința de validare a decurs fără probleme, fiind validați toți deputații.

De asemenea, am fost propus de catre grupul pentru minorități să fac parte din Comisia Juridică a Camerei Deputaților și din Comisia pentru Statut a Camerei Deputaților și Senatului, propuneri ce mă onorează și responsabilizează în același timp.

În calitatea de membru al grupului pentru minorități, am purtat discuții cu actualul Guvern pe marginea necesităților minorităților naționale. În calitatea de membru al Comisiei Juridice, am luat parte la audierea miniștrilor de justiție si cel al relației cu Parlamentul, ambilor acordându-le votul de încredere pentru deloc ușoara misiune. Sunt încrezator în noul guvern pentru că am observat că miniștrii propuși sunt persoane cu o vastă experiență și cred că nu vor dezamăgi.

În ceea ce privește activitatea parlamentară în interesul minorităților, am susținut și susțin necesitatea adoptării legii privind statutul minorităților, obiectiv ce îl voi urmări îndeaproape întrucât este o lege cadru foarte importantă pentru minoritățile din România.

Vă voi ține la curent cu toate noutățile și cu activitatea mea de deputat.

Pe curând!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s