Festivalul „Confluențe” 2016 în imagini

img_2583A fost și cea de-a IX-a ediție a festivalul intercultural „Confluențe”. Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. le mulțumește partenerilor în organizarea evenimentului, Departamentului pentru Relații Interetnice și tuturor organizațiilor minorităților naționale reprezentate la acest proiect de suflet.

Festivalul a cuprins două zile de spectacol de folclor al minorităților etnice, unul în aer liber pe bulevardul pietonal Ștefan cel Mare (21 octombrie) și unul în aer liber pe scena Casei de Cultură a Studenților din Iași (22 octombrie). Momentele artistice prezentate au strâns un public numeros, impactul fiind pozitiv atât pentru audiență, cât și pentru participanți.

Au evoluat pe scenă grupurile și ansamblurile de dansuri tradiționale: „Di nuovo insieme” și „L’Alodolla” (italieni), „Karaseva Zora” (croați), „Korona” (germani), „Ordogtergye” (maghiari), „Or Neurim” (evrei), „Orpheas” (greci), „Kruna” (sârbi), „Canlar” și „Mini Qaradeniz” (tătari), „Veselka” (ucraineni), „Delinkanlilar” (turci), „Raduga” (ruși-lipoveni), „Cătălina” (români), și au cântat: Bianca și Maria Manoleanu acompaniați la pian de Remus Manoleanu, Antonio Furnari și grupul vocal „Amici”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s