Concert Amedeo Minghi: bilete cu 30% mai ieftine pentru membrii RO.AS.IT.

amedeo-minghi-posterAMEDEO MINGHI, unul dintre cei mai reprezentativi cântăreți și compozitori italieni, cunoscut publicului din România în special pentru interpretarea deosebită a melodiei „Ricordi Del Cuore”, coloana sonoră a telenovelei de succes „Edera”, va concerta, pe 18 noiembrie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19:30.

Concertul artistului Amedeo Minghi de la București face parte din turneul internațional de promovare al noului său albumul, intitulat ”La Busola E Il Cuore”, lansat pe 14 octombrie sub egida Sony Music. Proiectul discografic conține trei discuri de colecție concepute cu prilejul aniversării a 50 de ani de activitate artistică.

Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. are plăcerea să își anunțe membrii că pot beneficia de bilete mai ieftine cu 30%. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la telefon 0372772459 sau să ne trimiteți un email la adresa secretariat@roasit.ro pentru a vă trece pe lista pe care o trimitem organizatorilor.

Prețurile întregi ale biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Golden VIP – 250 lei, VIP – 200 lei, Cat.1 – 160 lei, Cat.2 – 120 lei și Cat.3 – 80 lei.

Cine este Amedeo Minghi

Amedeo Minghi și-a început cariera de muzician, cântăreț și compozitor la începutul anilor ’60 , iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii excepționale adunate într-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri și coloane sonore pentru 9 filme de ficțiune, 2 drame, dar si distincții notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee și premii muzicale recunoscute la nivel mondial.

Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, însă Amedeo Minghi și-a dobândit popularitatea prin naturalețe, simplitate și sinceritate, afișate la fiecare apariție pe scenă, în prezența spectatorilor. A devenit foarte iubit și a intrat în inimile oamenilor datorită talentului desăvârșit de a compune texte valoroase, de a le interpreta în stil magnific, dar și pentru felul său de a cânta despre iubire, sentiment unic ce creează punți de legatură între oameni, creează conexiuni și prietenii de o viață.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s