Inițiativă de succes la Festivalul Minorităților Etnice din Timișoara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. a participat la cea de-a treia ediție a Festivalulului Minorităților Etnice din Timișoara, eveniment organizat în perioada 24-25 septembrie de Primăria Municipiului Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, împreună cu Consiliul Consultativ al Minorităților Naționale.
RO.AS.IT. a fost reprezentată de artistul Marius Mateas, care a amenajat un atelier-școală unde a susținut ședințe de pictură. „Am fost felicitat pentru inițiativa italienilor și pentru succesul orelor de pictură. Este de subliniat interesul major pentru ziarele și revistele editate de Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT., vizitatorii numeroși ai standurilor, dar și colaborarea excelentă pe care am avut-o cu reprezentanții celorlalte minorități”, ne-a transmis pictorul.

Pe lângă asociația reprezentativă a minorității italiene, au mai participat: Uniunea Sârbilor, Comunitatea Evreilor din Timișoara, Forumul Democrat German, Uniunea Bulgarilor din Banat, Uniunea, Democrată a Maghiarilor/Asociația Comunitară pentru Banat, Uniunea Ucrainienilor, Asociația Partida Romilor Pro Europa.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s