Bursă de merit pentru Maria Stanca Manoleanu

DSC_0202Tânăra soprană Maria Stanca Manoleanu este câștigătoarea primei ediții a bursei de merit RO.AS.IT. pentru încurajarea și sprijinirea tinerilor talentați de origine italiană care au optat pentru o carieră în domeniul artei muzicale, interpretativă sau componistică. Recitalul pentru evaluare a fost susținut în cadrul Salonului „Seară de vară”, organizat de Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. joi, 28 iulie 2016, la Centrul Cultural „Casa d‘Italia” din București.

A fost o seară de vară pe acorduri muzicale fine, recitalul Mariei Stanca Manoleanu fiind urmat de un program oferit de un grup de tineri prieteni artiști: Alina Dragnea, Emilian Șandru, Aida Pascu, Andrei Manea, Arinn Florea. Invitații au ascultat și muzică din Renașterea italiană, în interpretarea membrilor fundației ROK Filarmonica Oradea: Iuliana Băican Chelu, Alexandrina Chelu și Florin Chelu Madeva – compozitor.

De la o asemenea sărbătoare a muzicii nu puteau lipsi tenorul Antonio Furnari și Flavius Moldovan, care a asigurat, cu acordeonul său, un fundal sonor armonios pentru socializarea din curtea centrului cultural.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s