Uniți în lupta pentru prevenția cancerului

IMG_7574Membri și simpatizanți ai Asociației Italienilor din România – RO.AS.IT. au făcut parte din echipa Italiei, care a participat pe 4 iunie la a doua ediție a evenimentului ”Happy Run – Race for the Cure”, cea mai renumită cursă din lume dedicată prevenției cancerului de sân.

Înainte de începerea competiției, a avut loc încălzirea în ritm de dans a participanților. La scurt timp, după ora 10,00, s-a dat startul pentru cele trei categorii ale competiției: 5 km — competiție alergători, Fitness Walk — 5 km — plimbare persoane de toate vârstele și Fun Walk — 1 km — plimbare. Traseul pentru primele două categorii a fost Parcul Herăstrău/Piața Charles de Gaulle, Bd. Mareșal Prezan, Șos. Kiseleff, Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor, cu sosire la intrarea în parc din Piața Charles de Gaulle, iar pentru plimbarea pe o distanță de 1 km traseul a fost Parcul Herăstrău/Piața Charles de Gaulle, Bd. Mareșal Prezan, intrarea în Parcul Herăstrău pe la Arcul de Triumf, aleea Michael Jackson, cu sosire tot în Piața Charles de Gaulle.

Printre participanți au putut fi remarcate persoane publice care susțin această cauză — ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Adrian Curaj, ambasadorul Italiei la București, Diego Brasioli, împreună cu soția sa Giovanna și prezentatoarea Andreea Esca, care a și moderat evenimentul împreună cu actorul Gabriel Coveșeanu. Maratonul a fost organizat de Fundația „Renașterea”, sub patronajul Ambasadei Italiei la București, cu susținerea oficială a Administrației Prezidențiale.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s