Oaspeți de seamă la „Ziua porților deschise”

IMG-20160601-WA0004

Excelența Sa Diego Brasioli, ambasadorul Italiei la București, și Secretarul de Stat Amet Aledin, de la Departamentul cu Relații Interetnice, au vizitat pe 31 mai centrul cultural „Casa d’Italia”, cu ocazia evenimentului „Ziua porților deschise”, organizat de Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. în prefața Zilei Naționale a Republicii Italia.

Intonarea imnurilor României și Italiei a deschis un program cu proiecții de filme, expoziție de costume tradiționale, cântece și dansuri italiene cu Antonio Furnari, Flaviu Moldovan, precum și cu doi talentați studenți de la Conservator: Cristian Mircea Ruja și Raluca Ouatu. De asemenea, a fost pregătit un bufet cu specific. Participanții au putut degusta pizza, paste, cannoli cu ricotta și portocale confiate sau tiramisu.

Pe 30 mai, centrul cultural „Casa d’Italia” a găzduit o întâlnire a membrilor Asociaței Italienilor din România – RO.AS.IT., în cadrul căreia au fost prezentate activitățile din trecutul apropiat și proiectele de viitor ale asociației.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s