Festivalul Interetnic „Confluențe” 2015

afis a2 2015

Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. organizează cea ce-a VIII-a ediție a Festivalului Cultural Interetnic „Confluențe”. Evenimentul se va desfășura în zilele de 16 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, de la ora 17:00, și de 17 octombrie la Podu Iloaiei, de la ora 16:00. Spectacolul de la Iași va fi precedat de o paradă a costumelor tradiționale.

Participă: Ansamblul de dansuri ”Di nuovo insieme” (italieni), ansamblul de dansuri ”Orfeas” (eleni), ansamblul ”Korona” (germani), grupul folcloric ”Raduga” (ruși-lipoveni), ansamblul „Terbete” (secția maghiară a ansamblului folcloric „Meseșul”), ansamblul muntenilor polonezi ”Solonczanka”( polonezi), trupa de dansuri ”Gipsy Eye” (romi), ansamblul ” SOKO” (sârbi), ansamblul ”MiniKaradeniz” (tătari turco-musulmani), ansamblul de dansuri ”Veselka” (ucraineni), grupul vocal ”Veselka” (ucraineni).
Vor cânta soliștii Antonio Furnari și Sorin Ursan Delaclit, grupul „Insieme” și formația „Simbol” a Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, colaborator al Casei de Cultură a Studenților Suceava.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Guvernului României, prin Departamentul pentru Relații Interetnice. Parteneri: Casa de Cultură a Studenților Iași, Asociația Culturală pentru Tineret „Eventum”, Primăria Municipiului Iași.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s