Zi de sărbătoare la Centrul Cultural „Casa d’Italia”

DSC_7956

Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. a organizat pe 2 iunie „Ziua porților deschise” la Centrul Cultural „Casa d’Italia”, festivitate prilejuită de Ziua Națională a Republicii Italia.

Evenimentul s-a desfășurat între orele 10:00 și 18:00 și a fost structurat în mai multe activități. Pe parcursul întregului program au fost proiectate filme din arhiva asociației: ” Si aici au trăit și au lucrat italienii”, „Istoriile care ne unesc”, „Drumul talianului”, „Drumul talienilor în România”, „Profil Mircea Grosaru”, „Vernisaj la ONU Geneva 2013”, iar din seria „Amintiri”  enumerăm „Sorana Coroamă Stanca”, „Familia Marenzi”, „Italienii din Bacău”, „Ema Moisescu”.

S-au purtat discuții despre proiectele anterioare, dar și viitoare. Nu putea lipsi momentul artistic, în care actorul Adrian Păduraru a recitat poezii pe muzica maestrului Dan Ardelean, iar doi tineri actori, Vlad și Mihai, au încântat audiența cu melodii și jocuri speciale care au creat momente interactive între artiști și spectatori.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s