Confindustria Romania a inaugurat filiala Prahova

IMG_20150505_120716

Astazi, 5 mai, a fost inaugurată Filiala Prahova a Confindustria Romania, un nou punct de referință pentru societățile italiene prezente în această regiune.

Această filială reunește 37 de societăți cu capital italian din zona Ploiesti/Prahova, care își desfășoară activitatea în sectoare precum: industrie, logistica, agricultură, energie regenerabilă și servicii.

Comunitatea italiană de afaceri din Prahova reprezintă cea mai importantă prezență de capital străin din acest județ.

Birourile Confindustria Romania, Filiala Prahova, sunt găzduite de Camera de Comerț și Industrie Prahova, Ploiești, în strada Cuza Vodă nr. 8.

Ceremonia de inaugurare a fost marcată și de prezența la Ploiești a Ambasadorului Italiei la București, Diego Brasioli, alături de Președintele Confindustria Romania, Mauro Maria Angelini, precum și de Directorul General al Confindustria Romania, Rocco Ferri.

Delegația de la București a fost întâmpinatî de către Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, alături de reprezentanții celorlalte oficialități locale, precum Consiliul Județean, Primăria și Prefectura Prahova, de Președintele Filialei Prahova a Confindustria Romania, Alfredo Tisocco, de către Președintele Confeuropa, Calogero Campisi, precum și de peste 100 reprezentanți ai întreprinzătorilor locali, italieni dar și români, interesați să dezvolte relații de colaborare cu întreprinzătorii italieni.

Ceremonia de inaugurare a fost deschisa de catre Presedintele Confindustria Romania, Mauro Maria Angelini, al carui discurs a fost urmat de cel al Ambasadorului Italiei la Bucuresti, Diego Brasioli, care a evidentiat importanta strategica a prezentei intreprinzatorilor italieni in Romania pentru raporturile economice dintre cele doua tari, o marturie concreta a capacitatii de asociere a intreprinzatorilor italieni din Romania.

Tisocco a mulțumit Vicepreședintelui Confindustria Romania, Giulio Bertola, pentru sprijinul concret pe care l-a oferit pentru ca această filială să poată fi creată. (Sursa: ADV Communication)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s