Ședința Comisiei pentru Învățământ și Tineret a CMN

foto: dri.gov.ro

foto: dri.gov.ro

În ziua de 20 noiembrie a avut loc în Bucureşti, la sediul Comunităţii Ruşilor Lipoveni din România, reuniunea Comisiei pentru învăţământ şi tineret a Consiliului Minorităţilor Naţionale cu tema „Activităţi şi proiecte de tineret în organizaţiile CMN”.

Au participat în special tineri de la organizaţiile minorităţilor, care au avut prilejul de a vizita organizaţia lipovenilor şi de a face un schimb de experienţă cu colegii de la alte organizaţii.

A fost organizată o masă rotundă care a permis tuturor celor prezenţi să îşi prezinte experienţa organizaţională, activităţile, parteneriatele, precum şi propunerile pentru anul 2015. Între acestea s-au creionat un forum al tineretului minoritar la Bucureşti, o tabără multietnică de pregătire a liderilor de tineret de la toate minorităţile, schimburi de vizite pe tema cunoaşterii religiilor, workshop-uri de fotografie şi jurnalism, prezentări de obiceiuri şi tradiţii, ca de ex. demonstraţii de vechi meşteşuguri, tradiţii legate de viţa de vie în comunităţi şi obiceiuri de nuntă.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s