Portret de familie pe note muzicale

20140411_180225

Salonul „Portret de familie”, desfăşurat pe 11 aprilie la sediul RO.AS.IT., s-a bucurat de o asistenţă numeroasă. Cei care au dat curs invitaţiei noastre au fost martorii unui eveniment cultural deosebit, în care muzica clasică a deţinut rolul principal, graţie prezenţei tenorului Antonio Furnari, doamnelor profesoare Lucica Nicolae şi Olga Babadjan, domnului profesor Adrian Runceanu, dar şi talentatei eleve Teodora Tudosa, care au susţinut un veritabil concert de muzică clasică.
Momentele muzicale s-au împletit cu cele de evocare, în care Ioana Grosaru, preşedintele RO.AS.IT., şi Luiza Natividad Murariu au vorbit despre personalitatea celei care a fost Doina Florişean Paron. Tema centrală a salonului a fost prezentarea familiei din care provine „Nati” Murariu, unul dintre membrii activi ai Asociaţiei Italienilor din România, familie căreia i-a fost dedicat şi un film realizat de Anca Filoteanu.
În ultima parte a evenimentului, participanţii au fost invitaţi la un bufet amenajat în sala de muzeu, unde au fost expuse picturi de Mădălina Coracin, precum şi fotografii-document.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s