Ziua Minorităţilor, sărbătorită la Galaţi

Domnul Traian Dell’Agnollo, preşedintele filialei Galaţi a Asociaţiei Italienilor din România – RO.AS.IT., ne-a transmit următoarea informare:
„La data de 18 decembrie 2012, am sărbătorit Ziua Minorităţilor Naţionale, care a avut loc la Consiliul Judeţean Galaţi, într-o sală de şedinţă spaţioasă şi cochetă, inaugurată chiar cu această ocazie.
Au participat delegaţii ale fiecărei din cele zece minorităţi din Galaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi alţi invitaţi şi reprezentanţi ai mass-media. Totul s-a desfăşurat într-o atmosferă de bună dispoziţie, armonie şi respect.
Deschiderea a făcut-o doamna Laura Teodor, şefa Compartimentului Relaţii Publice din cadrul CJ, care a prezentat programul şi un material privind importanţa zilei.
Au urmat alocuţiuni ale fiecărui preşedinte de comunitate pe tema întâlnirilor lunare dintre minorităţi care au loc la sediul Consiliului Judeţean.
După acest moment, a urmat înmânarea diplomelor de participare. Apoi, toţi participanţii au fost invitaţi la masa cu produse tradiţionale aduse de fiecare etnie.
Evenimentul s-a încheiat cu un moment special oferit de studenţi de la Seminarul Teologic din Galaţi şi de un grup de elevi de la Liceul de Artă din Galaţi”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s