Comunicat RO.AS.IT.

Ca urmare a aplicării art.19, alin.(12) din Regulamentului de aplicare a Statutului RO.AS.IT. candidaturile la funcția de deputat au fost înregistrate la secretariatul RO.AS.IT. până la data de 1 iun. 2012. Analizând candidatura, Comitetul director al RO.AS.IT., a admis cererea depusă de către Domnul Mircea GROSARU pentru alegerile parlamentare din data de 9 dec. 2012, pentru un mandat de deputat, apreciind că această cerere îndeplinește toate cerințele legale și statutare pentru a candida.
Ca urmare a prevederilor Legii pentru alegerea Camerei Deputaților și a Senatului și pentru modificarea și completarea Legii nr.67/2004, pentru alegerea autorităților administrației publice locale nr.215/2001 și a Legii nr.393/2004 privind Statutul aleșilor locali, candidatura împreună cu semnul electoral al RO.AS.IT. au fost depuse către Biroul Electoral Central în data de 2 oct. 2012, iar în data de 3 oct. 2012 Biroul Electoral Central încheie Procesul verbal și Decizia privind acceptarea candidaturii domnului Mircea GROSARU, propus de către Asociația Italienilor din România – RO.AS.IT. pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare din anul 2012, pe care le prezentăm alăturat.

Comitetul director al RO.AS.IT.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Comunicat RO.AS.IT.

  1. IONEL GHEORGHIU zice:

    FELICITARI DISTINSULUI DOMN GROSARU ! SUNTEM MEREU ALATURI DE EL , SI-I DORIM MULT SUCCES ! CU PRIETENIE, IONEL SI DOINA-AMABILE.

  2. Orlanda zice:

    FELICITARI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s