Theta Healing, un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată

Doamna Emilia Raţiu, profesor certificat în Theta Healing, ne-a vorbit despre ce presupune această tehnică.

Doamnă Emilia Raţiu, vă rog să ne informaţi ce se înţelege şi ce este tehnica Theta Healing…

Theta Healing este o tehnică antică de vindecare holistică, adusă în zilele noastre de o americană nativ intuitivo-senzitivă, practicantă a medicinii naturiste, Vianna Stibal.
Theta Healing ne învaţă cum să intrăm într-un stadiu meditativ de relaxare profundă, în care creierul emite preponderent unde theta. Mai departe în relaxare intri misterios. Starea Theta este starea unde activitatea creierului scade până aproape la momentul somnului, dar nu îl atinge. Theta este starea creierului unde magia se întâmplă. Theta aduce receptivitate crescută, flashuri ce se aseamănă ci visele, inspiraţie şi amintiri demult uitate. Theta poate aduce o stare profundă de meditaţie, o senzaţie de „plutire” datorită stării expansive, în Theta poţi simţi că mintea ta expandează dincolo de graniţele corpului tău.
Theta este starea ce rezidă în subconştient. De asemenea, Theta are un rol important în programele de modificare a comportamentului şi este folosită ca tratament împotriva dependenţei de droguri sau alcool. Este o stare a învăţării supreme, a reprogramării propriei minţi, a amintirii viselor şi a auto-hipnotizării. Este unul dintre cele mai extraordinare domenii pe care le putem explora. Este cunoscută ca zona crepusculară, care în mod normal nu o putem experimenta decât vag atunci când ne trezim din adâncimile Delta (când ne trezim din somn sau când adormim). În Theta, suntem într-un vis treaz, flashuri cu imagini vivide trec prin faţa ochilor minţii şi suntem receptivi la informaţie mai mult decât suntem în starea noastră normală. Theta a fost identificată ca poarta spre învăţare şi memorie. Meditaţia Theta creşte creativitatea şi puterea de a învăţa, reduce stresul, trezeşte intuiţia şi alte percepţii extra-senzoriale.

Ce aspecte ale vieţii noastre pot fi influenţate de această tehnică?

Undele Theta se întind între 4 şi 7 Hz. Acest fapt consimte conexiunea între respectiva persoană şi Energia Universală sau Sursa Creatoare, permiţându-i în acelaşi timp să devină co-creator şi martor al unui proces de evoluţie şi vindecare.
Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată, pentru oamenii care sunt pregătiţi să evolueze şi să creeze schimbări pozitive în vieţile lor şi ale celor din jur.
Theta Healing lucrează pe toate nivelurile, incluzându-le pe cel fizic, pe cel emoţional, pe cel mental şi pe cel spiritual, curăţând abstacolele care te împiedică să-ţi atingi potenţialul maxim în viaţă.
Toate convingerile şi sentimentele tale îţi creează viaţa pe care o ai acum li toate circumstanţele ei de zi cu zi. Când sinele tău autentic creează împlinire, egoul creează bariere. Convingerile şi sentimentele limitative din subconştient sunt responsabile de lipsa împlinirii şi a reuşitei din orice aspect al vieţii tale, incluzând: carieră, relaţii, finanţe, scopul vieţii, mediul familial şi sănătatea fizică.
Dacă eşti singur, obosit, bolnav sau simţi nevoia de a-i ajuta pe alţii, dacă îţi doreşti să îmbunătăţeşti această lume sau îţi doreşti răspunsuri, dacă vrei să-ţi foloseşti dreptul din naştere de a fi parte a tot ce există, dacă vrei să te conectezi cu divinitatea şi dacă îţi doreşti realizări şi rezultate, Theta Healing este pentru tine. Theta Healing nu este o religie, ci este o tehnică de a te vindeca şi de a-ţi schimba convingerile, aşa cum îţi dictează conştiinţa.

Care este relaţia acestei tehnici cu psihologia şi psihoterapia?

Theta Healing îţi permite să identifici rapid blocajele adânci şi să reprogramezi mintea. În loc să te învârţi în cerc AŞTEPTÂND ceva, învaţă-ţi subconştientul ce înseamnă să AI acel lucru – şi atrage acea energie în viaţa ta.
În căutarea de ajutor pentru a rezolva durir fizice şi emoţionale poate ţi s-a părut drumul dificil şi fără sfârşit. Dacă ai căutat ajutor şi răspunsuri ani de-a rândul sau doar azi pentru prima dată ai înfruntat o anumită provocare, şă ştii că ai găsit soluţia. Poate te întrebi cum e posibil? Răspunsul e simplu şi concis: Dumnezeu face totul posibil. Prin tehnica numită THETA HEALING, tu şi cei dragi ţie puteţi să experimentaţi o vindecare instantanee. Theta Healing poate fi descrisă simplu ca un miracol ce poate fi atins în viaţa ta.

Credeţi că există o legătură între Theta Healing şi credinţa noastră în divinitate?

În Theta Healing punem la treabă intuiţia noastră naturală încrezându-ne în Iubirea Necondiţionată de Dumnezeu, pentru că aceasta face „treaba”. Prin schimbarea undelor ciclice ajungând în stadiul Theta, poţi efectiv să vezi cum Dumnezeu creează vindecări instantanee emoţionale şi psihice.
Prin faptul că Theta Healing se învaţă bazându-se pe Iubirea Necondiţionată de Dumnezeu, o vei simţi de fiecare dată mai naturală, în timp ce o înveţi şi faci experienţe pe tine. Învăţând această tehnică vei putea vedea cum toţi avem capacităţi intuitive şi că acestea pot fi folosite pentru a aduce vindecări fizice şi emoţionale instantanee.
Te va ajuta atât pe tine însuţi, cât şi prietenii şi rudele folosind acest procedeu fenomenal. E îmbucurător faptul că această tehnică este pentru toţi.
Theta Healing a ajutat deja mii de persoane în toată lumea, indiferent de vârstă, sex, religie, rasă. Când înveţi acest proces simplu vei înţelege importanţa de a divulga această cunoaştere. Te vei vedea ca un instrument în mâinile lui Dumnezeu şi vei fi un mijloc de schimbare a multor vieţi.
Mulţi dintre noi, adesea, trebuie să înfruntăm provocări în propriile noastre vieţi şi unii dintre noi trebuie să înfrunte în fiecare zi conflicte emoţionale, alţii au permanente limitări fizice, iar alţii le au pe amândouă, şi provocări emoţionale şi fizice.
Indiferent de cât de mari sau de mici sunt aceste provocări, putem spune cu certitudine: calitatea vieţii noastre nu doar se poate îmbunătăţi, ci ar trebui să fie mult mai ridicată!
Folosindu-ne de conexiunea cu Dumnezeu pe care noi toţi o avem, putem conştientiza oportunitatea de a alina şi chiar de a înlătura aceste neajunsuri din viaţa noastră. Cel mai bun mod de a îmbunătăţi viaţa ta este această tehnică unică şi nedepăşită până acum, numită Theta Healing.
Învăţând cum să vă schimbaţi viaţa prin Theta Healing, folosind frecvenţa celebrală Theta, vă conectaţi la Sursă, eliminaţi programele limitative, vă curăţaţi de energiile de vibraţie joasă, manifestaţi orice vă doriţi, vă schimbaţi ADN-ul, vă activaţi cromozonii.

Cum putem deveni cunoscători şi practicanţi ai acestei tehnici?

Theta Healing este o metodă care se poate învăţa urmând diverse cursuri, dar de la primul „curs de bază” de trei zile fiecare persoană va fi în măsură să aplice toate tehnicile învăţate de la instructor. Metoda activează un proces rapid de vindecare emoţională, spirituală şi fizică, proces care acţionează direct la nivelu ADN-ului precum şi la nivel matricei energetice individuale. Theta Healing NU substituie medicina occidentală, clasică, dar poate fi metoda complementară pentru a atinge echilibrul energetic, deci vindecarea.

A apărut cartea „Theta Healing” în limba română, de Vianna Stibal – www.divin.ro

Pentru cursuri de ThetaHealing ne puteţi contacta la:

Emilia Maria Raţiu – profesor certificat ThetaHealing
Telefon România: +40731596618
Telefon Italia: +393396875544
Email: emiliaratiu@email.it

Gabriela Bumbac tel.0764-009406, e-mail: pmi61@yahoo.com

Reclame
Acest articol a fost publicat în Nr. 13 octombrie 2011 și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Theta Healing, un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată

  1. Stinga Ioana zice:

    Stimata doamna profesoara Ratiu,este foarte interesant interviul dumneavoastra privind intelegerea metodei Theta Healing iar fotografia postata degaja mult optimism.Eu sunt o prrsoana in varsta[69 ani] cu multe probleme personale si raspunsurile date de d-tra sunt acum ca un balsam pentru sufletul meu.Tocmai citesc aceasta carte si as fi bucuroasa sa mai comunic cu dmneavoastra pe aceasta tema ,mi-ar fi de mare ajutor.Va muultumesc anticipat,Ioana.

  2. diacojocaru zice:

    foarte interesant si foarte convingator iar poza este foarte expresiva si plina de optimism si incredere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s