Expoziţia „De la emigrare la integrare” ajunge la Suceava

Asociaţia Italienilor din România – RO.AS.IT. organizează în perioada 9 – 20 mai, la sediul Consiliului Judeţean Suceava, expoziţia de fotografii-document „De la emigrare la integrare”. Vernisajul va avea loc pe data de 9 mai, de la ora 12.30, în prezenţa oficialităţilor locale, fiind urmat de un bufet cu specific italian pregătit de reprezentantul în România al Federaţiei Italiene de Bucătari,  Pierluigi Maniero.
Evenimentul se desfăşoară sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucureşti şi este sprijinit financiar de Guvernul României, prin Departamentul pentru Relaţii Interetnice, fiind realizat în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi cu Consiliul Judeţean Suceava.
Momentul cultural va fi dublat de unul artistic. Tot pe 9 mai, de la ora 18.00, la Teatrul „Dom Polski”, va avea loc un spectacol de cântece şi dansuri tradiţionale susţinut de tenorul de talie internaţională Antonio Furnari şi de ansamblul „Di nuovo insieme”. Nu vor lipsi surprizele oferite de gazdele de la „Dom Polski”. Prezentatorul spectacolului va fi actorul Adrian Păduraru.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s